27 de setembre 2004

Això comença
Avui m'han fet descobrir el tema dels weblogs, fins llavors ho desconeixia. Han estat uns bons amics qui m'han indicat aquest sistema que permetrà que pugui col·locar a internet algunes impresions, molt més per trobar una excusa per satisfer les ganes d'escriure la meva opinió sobre la quotidianitat o l'actualitat que per l'ansia de que algú ho llegeixi. Així doncs us convido a llegir a partir d'avui el que vagi penjant en aquest weblog.
També avui, d'aquí a unes hores començo un nou curs, 3r de dret amb la conseqüent curiositat pel que s'esdevindrà des d'avui fins d'aquí a nou mesos, més o menys a finals de juny. Esperem que ho vagi posant, si pot ser dia a dia, i d'aquesta manera ho aneu descobrint.
Bé, bona nit, que això acaba de començar i tampoc s'ha de fer servir a la primera tirada totes les cartes de les que es disposem.

5 comentaris:

 1. Benvingut a aquest món narcisista i exhibicionista dels blogs. En un temps de "grans hermanos" i altres descaraments, són "pecata minuta" i, ves per on, no tot han de ser vísceres i altres òrgans... Prometo que et llegiré. Felicitats.

  ResponSuprimeix
 2. Res a afegir al que diu en Ramon...
  jo també prometo llegir-te.

  Una abraçada,
  Francesc

  ResponSuprimeix
 3. Safont, això sí que és rapidesa... Ja anirem veient com ho veus. Felicitats,

  ResponSuprimeix
 4. Ei, Safont, jo tb celebro que facis un blog pq amb tu ets la típica persona que poden passar deu dies sense veure'ns i que per tant ens ho hem d'explicar tot cada vegada... així, llegint jo el teu blog i tu el meu, ja estarem assabentats i quan ens veiem no caldrà que ens expliquem les coses de zero...
  apa,
  joan

  ResponSuprimeix
 5. Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. »

  ResponSuprimeix