28 de novembre 2004

Més Fresno

No en deturaré a escriure més sobre el tema, ja que la indignació i el meu particular "cabreig" amb Espanya ja torna cap al racionalisme i la ment freda. Perdoneu si potser m'he passat, en l'anterior. No obstant vull recollir algunes noticies:

Berlusconi va ordenar a la federació italiana de patinatge que impedís el reconeixement de la catalana a Vilaweb. Explica com Itàlia va presionar per evitar l'acceptació de Catalunya a la FIRS. Reprodueixo el comunitat del diputat Aracu, president de la Federació Italiana i Vicepresident de la FIRS, sobre el tema.

CATALUNYA EXPULSADA, ARACU: ELIMINAT PERILLOS PRECEDENT

Hem evitat el risc d'un perillós precedent que hauria alimentat l'empenta independentista present a Espanya i a molts altres països".Aquest és el primer comentari satisfet de l'Honorable Sabatino Aracu, Vicepresident de la Federació Internacional dels Sport amb Rodes (Patinatge) i President de la Federazione Italiana Hockey e Pattinaggio, sobre el vot contrari al reconeixement de la Federacióde Catalunya que era sostingut del president català de la FIRSIsedre Oliveras de la Riva, que comptava amb l'enemistat del govern espanyol."Seguint precises indicacions arribades a mi des de la Presidència del Consell de Ministres i d'acord amb els suggeriments i les presions que molts altres governs m'han dirigit -precisa Aracu que, a més d'ésser diputat de Forza Italia, representa un puntal del patinatge mundial- he activat des de fa diversos dies una punyent trama de mediació internacional que ha determinat el vot contrari expressat enaquestes hores al Comitè Central de la Federació Internacional.No hauria estat possible tolerar i no ho hem consentit, l'ús instrumental i innoble del patinatge i de l'esport en general com a mecanisme d'intolerables i perilloses reivindicacions independentistes a Espanya i a altres parts del mon"

El PSC questiona la tasca de Niubò No sé com ho haurien fet ells, però si no ha funcionat el pragmatisme i els criteris esportius, com ho podrem fer?

Calorosa rebuda a la delegació que ha defensat el patinatge català a Fresno a TV3, recull el que han dit Rafael Niubò i Ramon Basiana. Això no s'ha acabat.

Rajoy acusa Zapatero de no pressionar contra la Federació Catalana de Patinatge també a Televisió de Catalunya. Increïble, quan es nega pressió aquests en demanen. N'hi ha hagut o no n'hi ha hagut de pressió? La pressió nois, no cal que vingui del Govern mateix, hi ha altres formes...

Després de Fresno al blog de Miquel Iceta. Què som puta o Ramoneta? Es pot donar suport a les seleccions esportives catalanes i intentar justificar perquè ens han revocat el reconeixement? Com ho faria ell? Hauria dit el mateix si al Govern hi hagués el PP?
Alguna cosa a veure amb el dit al post anterior?


2 comentaris: