16 d’agost 2005

Des de l'aeroport de Ho Xi Ming

Amics,

Escric des de d'un ciber cafe de l'aeroport de Ho Xi Ming, segon ciutat del Vietnam l'antiga Saigon. La veritat es que quan ja marxo em vaig enyorant d'aquest pais. Hem vist tantes coses impactants que nose com explicarlos totes en un sol post. Ara marxo cap a Cambotja i alla veure tambe coses molt interessants.
De Vietnam m'en vaig sobretot amb dues imatges: la naturalesa, el verd dels arrossars, els rius, la vegetacio que creix sense demanar permis i sense problemes, les fruites, les flors... i el bullici, les motocicletes que circulen per milers en aquestes ciutats, els mercats, la gent que va amunt i avall, el sortir de les fabriques, el vendre, el comprar....
De fet, vaig pensar en marxar que arriba a un pais tercermundista i penso que marxo amb un pais en vies de desenvolupament que no es el mateix. Aqui es mante un regim comunista (de fet veus el tipic de les dictadures: banderes pel carrer, estatues, el lider) amb una economia de mercat, i hi ha inversions de gran volum, es produix molt i la gent es va espavilant. La democracia aviat, perque de que serveix el comunisme sino es segueix el sistema d'ecomomia planificada?


Quan pugui us envio alguna foto..Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari