03 d’agost 2005

Fent dissabte (entre setmana)

Aquests dos dies he estat fent dissabte de la meva habitació. Cada vegada tinc més llibres i carpetes i de vegades s'han de prendre sol·lucions dràstiques. Es pot dir que tots els racons del dormitori han estat inspeccionats i he llençat totes aquelles coses tonteries que ja havien perdut el seu mínim valor sentimental, la seva poca utilitat o el seu poc interès. Espero disposar de més espai per poder anar acumulant, fins a la propera vegada, més papers i més "trastos".
A més també estic aprofitant per fer una mica de dissabte al blog: he posat, novament, links i he posat un mega-super-comptador de visites per tal que tots poguem saber quanta gent entra per aquí. Us convido doncs a anar mirant les ampliacions d'enllaços que vaig fent i fer una mica el xafarder i veure com ascendeix el nombre de visites.

Mentrestant, avui mateix, el Consell Consultiu ha rebut el projecte d'Estatut per tal d'examinar-lo. Un pas més en aquesta novel·la negra que s'ha convertit la primera llei del Principat. Esperem que en diuen els savis. Acabarà bé?
Podria escriure de moltes coses, però la veritat és que tinc més ganes de vacances que d'una altre cosa i, nois, em fa una mandra!

1 comentari:

  1. deu ser coses ritualístiques dels mataronins... acaben les santes i ens posem endreçar. jo m'he passat el dia fent el mateix, i en sé de més d'un!

    ResponSuprimeix