18 de gener 2006

Glissando


La primera vegada que els vaig sentir va ser al programa Loop's del 33, refrescant espai que presenta la bellíssima Sara Loscos (la Núria del Temps de Silenci) i vaig quedar encisat amb els ritmes suaus, profuns i la veu dolça de la Laia Vaqué.
A banda de la Laia Vaqué, Marc Sora, Eric Herrera i Oriol Roca, conformen Glissando, aquest grup barceloní de pop en català que actualment no puc deixar d'escoltar compulsivament. Els seus sons treballats i plens de sensibilitat i suavitat em fan evadir-me a paratges de subrealisme i intemporalitat, on descansa la ment i s'embriaga el somni.


Powered by Castpost

4 comentaris:

 1. òstia és l'Èric, el bateria de DR Calypso!

  ResponSuprimeix
 2. M'encanten, són genials! Els vaig "descobrir" per la festa que va fer l'Enderrock al parc de la ciutadella ja fara uns 5 anyets...

  "no em busquis, que ens podriem trobar"...aix... xD

  ResponSuprimeix
 3. Superherois també és el meu tema preferit de Glissando... Que bons que són...!

  ResponSuprimeix