11 d’agost 2006

Cap a Mèxic, amb la feina feta

A les quatre de la tarda surt el vol que em portarà cap a Mèxic DF. Estaré fins al dia 26 d'agost a Mèxic, coneixent aquest gran país d'Amèrica. Si trobo ordinador actualitzaré el bloc i us aniré oferint algunes impresions del viatge i del que vagi veient durant aquests 15 díes.

Abans de marxar, però, he anat a donar la meva signatura a l'únic president que no m'ha fet avergonyir. He signat per Joan Laporta i Estruch. I el tornaré a votar, com ja vaig fer fa tres anys, el dia 3 de setembre quan se celebrin les eleccions a Can Barça. Perquè vull que l'alienada d'aire fresc que ell i el seu equip van suposar continuï al club, mal que els hi pesi als nostàlgics i oportunistes, a aquells que des del primer dia malden per fer-lo caure.
Laporta ha retornat al Barça una imatge immillorable al món, l'ha reconciliat amb el país i amb els seus valors de sempre, amb uns èxits esportius que ja han entrat en la gran història del club. Ha comés alguns errors, però acostumats a d'altres que només enllaçaven trapelleries i trompades, aquests són mínims. No hi ha res a retreure, li agraeixo tot el que ha fet al Barça i vull que continui, ell i el seu equip, i em sap greu que tots els qui van començar no hi siguin.
El balanç és immillorable i tenim un futur immillorable per endavant.
Perquè jo també crec, que PRIMER, EL BARÇA!
més informació aquí

2 comentaris: