02 de setembre 2007

Comença un nou cicle

Demà, tot i agafar el tren a la mateixa hora de sempre, aquestes vuit del matí de fa ja tants anys, serà totalment diferent. Demà hauré deixat enrrere estudis, màsters i pràctiques i començaré de veres a integrar-me en això que se'n diu "món laboral", considerat en l'Antic Testament càstig diví, alhora que remissió alliberadora de l'home. No sé com serà en el meu cas, però el que sí que sé del cert és que en el meu interior s'hi barregen a parts iguals els nervis, l'emoció, la intriga, l'ansietat i el dubte per començar la meva carrera (uf!, com sona) d'advocat. D'alguna forma durant anys m'he preparat per això, a més del plus de màster que m'ha permés seguir considerant-me estudiant un any més, però no puc negar que la prova de foc espanta. Fer divuit anys, anar a la universitat, acabar la carrera, són fites molt important, segur, però aquesta et col·loca ja al bàndol del que quan som petits anomenem "els grans", els qui ja no es poden permetre transgresions horàries, vida alegre, obligacions mínimes. A partir de demà, s'obre un nou horitzó, comença un nou cicle.

11 comentaris:

 1. No és sort, és talent, i tu en tens molt, o sigui que no cal que et digui que la vida continua, i el talent també, doncs endavant!

  Una forta abraçada.

  ResponSuprimeix
 2. Hola Joan,

  Et desitjo un bon començament i evidentment MOLTA SORT!!!. El món laboral es part bàsica i fonamental de la realitat. Les teories es deixen de banda perquè el que passa, és el que es viu. La teva preparació segur que es excel·lent, pero sense cap mena de dubte, et sorprendrà més d'un cop la diferència entre el que s'apren i el que es viu.

  Ja ens explicaràs.
  Una cordial salutació

  ResponSuprimeix
 3. Ramon, Maria, Jordi, Moré i Marta:

  Moltes gràcies a tots!

  ResponSuprimeix
 4. Les més sinceres esperances perquè vencis tots els litigis que et vindran a sobre i que hauràs de defensar a capa i espasa!

  Ànims Safont, gaudeix de l'advocacia mentre sàpigues que et tindré com a referent i et faré consultes per si mai vull eixir per aquest camí ;)!

  En definitiva, molta sort mataroní!

  ResponSuprimeix
 5. Molta sort senyor, que això no et serveixi d'excusa per no seguir escrivint.

  ResponSuprimeix
 6. Qui va dir allò que el treball dignifica és perque no treballava a Multivia.
  Ets un crack! Tot el que facis t'anirà bé.

  ResponSuprimeix
 7. una mica tard, però en tot cas...

  MOLTA SORT!

  ResponSuprimeix
 8. @:´)

  Estic emocionada!

  llum

  ResponSuprimeix