08 de setembre 2007

Ommagio
Petit recull en homenatge al Mestre que avui ha estat enterrat a la seva Mòdena.I "Una furtiva lagrima" pel Gran Luciano.

2 comentaris:

 1. Ai... aquesta Furtiva! JO he acabat penjant l'Ave Maria que té un començament que em posa la pell de gallina.

  ResponSuprimeix
 2. Hola Joan,

  El gran mestre ens ha deixat, físicament però el seu carisme i les seves interpretacions no morirant mai.

  Una de les meves preferides era el Nessum Dorma del Turandot de Puccini. Sempre m'emociona, em posa la pell de gallina i ell, no tal sols amb al seva veu, sino amb el sentiment i l'ànima d'algu que viu i estima el "bel canto", hi va imprimir un segell inconfundible, exquisit, i quansi afirmaria que insuperable.

  Descansi en Pau el mestre Pavarotti i que visqui sempre en els nostres cors.

  ResponSuprimeix