23 de març 2008

D'una butaca estant (rentrée)

Segur que alguns heu entrat per aquí i no heu trobat el que buscàveu. Alguns fins i tot haureu elaborat teories relacionades amb desfetes polítiques o futbolístiques. No és això. Per "motius econòmics" - evidentment no propis - em van donar aquestes vacances forçades que actualment "gaudeix-ho", i principalment m'he dedicat amb ferotgia a llegir i escoltar molta música.

Potser que ja n'hi ha hagut prou de pausa al blog, i cal fer com si tot anés bé i posar-se a treballar, també per aquí. Però em costa molt.

Aquí d'una butaca estant, amb tot el que necessito, amb el duo final del primer acte de Madama Butterfly de fons, amb una tauleta plena de llibres, alguns començats, hi ha ben poques coses que em facin venir ganes d'escriure. Ni tant sols, tot el que ha passat des del darrer apunt.

I us prometo que ho faré, us parlaré de la meva valoració postelectoral. Que la tinc. Us parlaré dels llibres que he llegit. Que han estat molt bones lectures. Us parlaré del món. Que Déu n'hi dó com gira. I d'ópera, i del que bonament la imaginació em faci nèixer.

Ara, gaudiré del segon acte de la Butterfly i acabaré de llegir el diari, i "L'alba el capvespre o la nit" de la Yasmina Reza.

Fins ara.

8 comentaris:

 1. Els teus amics Alícia i Quim t'ho agraiexen! El teu parèntesis ens tenia preocupats ;)

  Quan es tanca una porta s'obre una finestra... O "un gran ventanal" com diria la gran cantant Conchita jejej

  Potser Marx tenia una miqueta de rao quan deia q el treball aliena a l'home... pq li impedeix gaudir de l'unic q importa: les persones amb qui decideix compartir la vida...

  esperem veure't el proper divendres!

  Ali i Quim

  ResponSuprimeix
 2. au, vinga. Treu-te la son de les orelles que ja toca.

  Toni Delgado

  ResponSuprimeix
 3. Temps, és el que ens fa falta. Bon butaquing!.

  ResponSuprimeix
 4. Revoltant per la xarxa tot cercant articles sobre la relació entre en Josep Benet i el Tarradellas i he tingut l'agradable sorpresa de descobrir el teu bloc. Molt interessant l'article, seguiré de prop les novetats del teu bloc ;)

  ResponSuprimeix
 5. L'autor ha suprimit aquest comentari.

  ResponSuprimeix
 6. Joan!

  Aprofito l'ocasió per presentar-te el meu nou blog, és molt nou de trinca però espero que amb el temps agafi la solera que tenen els vostres!

  http://estardivolploure.blogspot.com

  Passo sovint per aquí, encara que no m'agrada fer massa soroll...

  Fins aviat,

  ResponSuprimeix
 7. Alícia i Quim! Estic molt content del vostre missatge, no us penso que renuncio a compartir la vida amb els meus més bons amics!

  Toni! Moltes gràcies.. Ens hi posem, ens hi posem.

  Pedro, espero estar a l'alçada de les espectatives creades.

  Jordi, cal buscar-lo on sigui el temps.

  Jusephus, gràcies pels teus elogis, just mira vaig escriure sobre en Tarradellas i vaig parlar de Benet, i avui el recordem en el dia del seu traspàs.

  Anna E.! visitaré tan com pugui el teu blog!

  Gràcies a tots!!

  ResponSuprimeix